Direct naar de content

Burgemeester Reinders op zoek naar tien bijzondere plekken

Gemeente Stichtse Vecht tien jaar

Gemeente Stichtse Vecht bestaat dit jaar tien jaar. Vanwege het coronavirus was het helaas niet mogelijk om deze verjaardag groots met verschillende festiviteiten te vieren. In het kader van het tienjarig jubileum gaat burgemeester Ap Reinders graag op pad met inwoners om hun favoriete plek in de gemeente te bezichtigen en hun verhaal daarbij te horen. Iedereen mag zijn of haar favoriete plek insturen. Uit de inzendingen worden er tien gekozen die de burgemeester samen met de inzender gaat bezoeken.
 

Burgemeester Ap Reinders: “Stichtse Vecht is tien jaar jong en is een veelzijdige gemeente. Met rust, natuurschoon en een rijke historie maar ook bruisend, dynamisch en bedrijvig. Ik heb al de nodige plekken als burgemeester mogen zien en leren kennen maar ben erg benieuwd wat voor inwoners hún mooiste of favoriete plek is en welk verhaal ze daarbij te vertellen hebben.”

Stuur jouw verhaal in

Heb jij een favoriete of bijzondere plek in Stichtse Vecht met een persoonlijk verhaal en wil je die delen met burgemeester Reinders? Dat kan van alles zijn: een prachtige boom in het park waar je vaak wandelt, een visplek langs de Vecht, een kinderboerderij waar jij met liefde voor de dieren zorgt, een wandeling door één van de fraaie polders die Stichtse Vecht omringen, of een gloednieuwe winkel die je net hebt geopend.

Mail naar 10jaar@stichtsevecht.nl en wie weet gaat de burgemeester ‘corona-proof’ met jou op pad!

 

Afbeeldingen

  • Burgemeester Ap Reinders: "Heb jij een bijzonder verhaal bij jouw favoriete plek In Stichtse Vecht? Mail naar 10jaar@stichtsevecht.nl en wie weet ga ik ‘corona-proof’ met jou op pad!"

Mocht u naar aanleiding van dit persbericht vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Martin van Bruggen, tel. 06 514 88 692 of mail naar persvragen@stichtsevecht.nl.