Direct naar de content

Groot ‘dankjewel’ voor vrijwilligers van Stichtse Vecht

Meld je aan voor het Vrijwilligersfeest 2021

In samenwerking met:

Op 26 november 2021 organiseert de Vrijwilligerscentrale in opdracht van gemeente Stichtse Vecht het jaarlijkse Vrijwilligersfeest. Daarmee wil de gemeente de vrijwilligers van Stichtse Vecht bedanken voor de vrije tijd die zij in allerlei klussen steken! Tijdens het feest wordt ook de jaarlijkse Vrijwilligersprijs uitgereikt voor individuele vrijwilligers en groepen vrijwilligers.

Wethouder Hetty Veneklaas: “Stichtse Vecht heeft meer dan 20.000 vrijwilligers. Een enorm aantal! Daaruit blijkt wel hoe betrokken onze inwoners zijn bij hun eigen gemeenschap. Dit zijn mensen die zich met hart en ziel vrijwillig inzetten voor anderen. Bijvoorbeeld als trainer bij een sportvereniging of als hulpouder op een school. Of als bestuurslid of maatje voor iemand die hun steun goed kan gebruiken. Misschien doet ook u wel vrijwilligerswerk! Klein of groot, de bijdragen van alle vrijwilligers aan onze samenleving waarderen we enorm. Het Vrijwilligersfeest is eigenlijk een groot ‘dankjewel’ voor de vrijwilligers van Stichtse Vecht!

 

Dit jaar weer een ‘live’ feest

Vorig jaar kon een echt feest met muziek, hapjes en drankjes niet doorgaan vanwege corona. Daarom werd een feestelijke live uitzending gemaakt samen met de Vrijwilligerscentrale en de vrijwlligers van RTV Stichtse Vecht. Veneklaas: “Het was fijn dat er, met hulp van RTV Stichtse Vecht, ondanks alle coronamaatregelen, toch nog een digitaal feest en een prijsuitreiking was. Maar we kijken er nu heel erg naar uit om elkaar dit jaar weer echt te kunnen ontmoeten!

 

Ben je vrijwilliger? Meld je aan voor het feest!

Het Vrijwilligersfeest vindt plaats in theater 4en1 (Breukelen) op vrijdag 26 november 2021 van 19:30 tot 22.30 uur. Geniet van een muzikale en inspirerende avond onder het genot van een hapje en een drankje. Meld u aan voor het Vrijwilligersfeest via de website van de Vrijwilligerscentrale. Dat kan nog tot 15 november.

 

Wie wint de Vrijwilligersprijs 2021?

Tijdens het feest maakt wethouder Hetty Veneklaas de winnaars van de gemeentelijke Vrijwilligersprijs 2021 bekend. De verkiezing van deze vrijwilligers wordt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale en de gemeente. Om in aanmerking te komen voor de Vrijwilligersprijs moet de vrijwilliger of de vrijwilligersgroep een bijzondere prestatie hebben geleverd of een lange staat van dienst hebben.

Bijlagen

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht, dan kun je contact opnemen met Marga Buiter, tel. (0346) 25 42 67. Of mail naar persvragen@stichtsevecht.nl.

of met de Vrijwilligerscentrale via 0346 -290 710 of per e-mail: vrijwilligerscentrale@welzijnsv.nl.