Direct naar de content

Koninklijke onderscheiding voor Martien Reijmerink uit Breukelen

Op vrijdag 18 december heeft de heer S.M.C. (Martien) Reijmerink een Koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn grote inzet gedurende vijftig jaar bij bouwbedrijf Van Schaik Breukelen B.V. en zijn vrijwilligerswerk in Breukelen.
Hij is op voordracht van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Ap Reinders heeft de versierselen met inachtneming van de geldende coronamaatregelen aan hem overhandigd.
Voor de heer Reijmerink was de Koninklijke onderscheiding een grote verrassing.
 

Verdiensten van de heer Reijmerink
Sinds 1970 (50 jaar) heeft de heer Reijmerink zich met volle overgave en met meer dan bovenmatige betrokkenheid en loyaliteit ingezet voor drie generaties ‘Van Schaik’.

“Hierdoor heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en groei van dit bedrijf”, aldus burgemeester Ap Reinders in zijn toespraak.

Naast zijn werkzaamheden als materieelbeheerder bij bouwbedrijf Van Schaik Breukelen B.V. heeft Reijmerink zich bijna twintig jaar vrijwillig ingezet als lid van de technische commissie van de commissie van beheer van de gereformeerde kerk in Breukelen.

Daarnaast werd er onder zijn leiding in 2016 gestart met de bouw van de ‘Bovenkamer’, een multifunctionele ontmoetingsplek op de bovenverdieping van een loods van Van Schaik Bouwbedrijf in Breukelen dat intussen al even in gebruik is.

 

Afbeeldingen

  • Kersverse decorandus Martien Reijmerink met burgemeester Ap Reinders