Direct naar de content

PERSUITNODIGING: Onthulling bouwbord Harmonieplein

9 maart 2022 om 14.00 uur

Op woensdag 9 maart onthult wethouder Hetty Veneklaas samen met de leerlingenraad van Het Kompas en kinderen van Wereldkidz het bouwbord voor het nieuwe Kindcentrum Harmonieplein. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

De kinderen en de leerkrachten hebben veel zin in het nieuwe gebouw, maar het duurt nog even voor het zover is. De bouw start in april 2022 en is naar verwachting afgerond medio 2023. Dat betekent dat de kinderen die nu in groep 6 of lager zitten als de bouw is afgerond gebruik kunnen gaan maken van het nieuwe Kindcentrum.

Het nieuwe Kindcentrum op het Harmonieplein
Het Kindcentrum komt aan de westkant van het vernieuwde Harmonieplein, een gezellig dorpsplein in het hart van Maarssen-dorp waar mensen elkaar ontmoeten. Het Kindcentrum biedt straks ruimte aan de basisscholen Wereldkidz Bolenstein en Het Kompas. Ook komt hierin een gymzaal, een buitenschoolse opvang en een kinderdagverblijf. Het gebouw voldoet straks aan alle wensen en eisen van deze tijd, zoals duurzaamheid. Met de bouw van het Kindcentrum is de uitvoering van de 1e fase van de gebiedsontwikkeling Harmonieplein een feit.

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht, dan kun je contact opnemen met Marga Buiter, tel. (0346) 25 42 67. Of mail naar persvragen@stichtsevecht.nl.