Direct naar de content

Straatweg Group BV richt clean-room in bij Kansis

Internationale assemblage is verplaatst naar Breukelen

Op 1 september 2020 heeft wethouder Jeroen Willem Klomps als voorzitter Raad van Commissarissen van Kansis samen met directeur Thomas van Waardhuizen, een duurzame overeenkomst ondertekent met Anne Bruggink, CEO van de Straatweg Group BV.

De bestaande infrastructuur, de beschikbaarheid van arbeid en de expertise van de Kansis hebben geleid tot deze nieuwe samenwerking. De assemblage, van de bedrijven Orange Plastics, Qbig Packaging, R2S en IBC Store, wordt vanaf heden in Breukelen bij Kansis gedaan. Om dit mogelijk te maken heeft de Straatweg Group een clean-room ingericht bij Kansis. Duurzaam werk dat voorheen in het buitenland werd gedaan wordt nu uitgevoerd in Nederland. Bij een in Breukelen gevestigd regionaal werkbedrijf dat medewerkers kansen biedt op de arbeidsmarkt.

Efficiëntie en effectiviteit waren niet alleen belangrijk voor het aangaan van de samenwerking. De Straatweg Group is namelijk een innovatief bedrijf dat zich toelegt op het duurzaam toepassen en gebruiken van resources. Ze probeert, samen met partners, de wereld steeds een beetje beter, gezonder, efficiënter, groener en vrolijker te maken.  Het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid door inzet van medewerkers uit het werkbedrijf, is daarom een belangrijk uitgangspunt in het duurzaam ondernemen.

 

Afbeeldingen

  • Van links naar rechts: Anne Bruggink, Jeroen Willem Klomps, Thomas van Waardhuizen