Direct naar de content

Veteranenbijeenkomst Stichtse Vecht 3 december

De gemeenste Stichtse Vecht organiseert een informele veteranenbijeenkomst op zaterdag 3 december aanstaande in het Van der Valk hotel in Breukelen. Veteranen die bij ons bekend waren hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. Mocht een veteraan onverhoopt geen uitnodiging ontvangen hebben, dan kunnen zij dat aan ons doorgeven met een e-mail naar kabinet@stichtsevecht.nl.
Naast de Nationale Veteranendag in Den Haag, jaarlijks gehouden op de laatste zaterdag van juni, streeft de gemeente Stichtse Vecht ernaar om jaarlijks ook een lokale bijeenkomst te organiseren. Helaas heeft het coronavirus de afgelopen jaren de plannen gewijzigd.
We hopen samen met de veteranen dat deze periode achter ons ligt en wij vanaf 2023 weer als vanouds jaarlijks een ontmoeting kunnen organiseren.

Waardering

Het gemeentebestuur wil met deze informele bijeenkomst haar respect, erkenning, waardering en dankbaarheid tonen aan de veteranen jong en oud, die zich waar ook ter wereld, hebben ingezet met gevaar voor eigen leven voor de veiligheid en vrijheid van anderen.

De bijdragen van de veteranen was en is van onschatbare waarde in tijden van instabiliteit en onveiligheid.

Programma

Zaterdag 3 december in het Van der Valk Hotel Breukelen, Stationsweg 91 in Breukelen

11.00 uur          Ontvangst

11.15 uur          Officieel gedeelte met welkom door burgemeester Ap Reinders

11.25 uur          Gezellig samenzijn

12.00 uur          Lunchbuffet met onder andere Indonesische gerechten

14.00 uur          Einde programma

Het staat veteranen vrij om de in militaire dienst verkregen onderscheiding(en) of ereteken(s) tijdens de bijeenkomst te dragen.

Geen uitnodiging ontvangen?

Alle veteranen die zijn ingeschreven bij het Veteraneninstituut in Doorn hebben intussen een uitnodiging ontvangen voor de bijeenkomst op 14 september. Veteranen die geen uitnodiging hebben ontvangen, maar wel graag aanwezig willen zijn op  zaterdag 3 december kunnen zich tot uiterlijk 29 november aanmelden door een mail te sturen naar kabinet@stichtsevecht.nl. De partner of een introducé is ook van harte welkom.

 

Mocht u naar aanleiding van dit persbericht vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Judith Wildbret via 06 58 07 61 95 en  persvragen@stichtsevecht.nl.