Direct naar de content

Aanmelden

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van de gemeente Stichtse Vecht! Meld je hier aan en ontvang per mail persberichten van je keuze.

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief geef je de gemeente toestemming om je e-mailadres te verwerken. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toesturen van de persberichten. Het wordt niet gebruikt voor andere doeleinden en niet verstrekt aan derden. Tevens gebruiken we het om informatie te verzamelen over je klikgedrag (IP-adres, tijdstip klik, waarop geklikt). De gemeente verzamelt deze gegevens om te zien hoe vaak persberichten gelezen worden. De gemeente heeft alleen inzicht in totale aantallen, gegevens over het klikgedrag van individuele abonnees worden niet ingezien.

Je kunt je persoonlijke voorkeuren altijd aanpassen via de link ‘wijzigen’ onder iedere mail. Je kunt je op ieder moment uitschrijven via de link onderaan een ontvangen persbericht. Na uitschrijving ontvang je geen persberichten meer en verwijderen we jouw persoonsgegevens uit ons bestand.

Categorieën
Onderwerpen
Wijkcommissie