Bezoekers De Strook: kom op de fiets!

Zaterdag 17 en zondag 18 juli worden in verband met het mooie weer bij recreatiegebied De Strook in Maarssen weer verkeersmaatregelen genomen om de verwachte drukte in goede banen te leiden. Afhankelijk van het weer zullen de maatregelen eventueel na het weekend verlengd worden. Door de toestroom van bezoekers zullen er waarschijnlijk onvoldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn. De gemeente Stichtse Vecht roept bezoekers van het recreatiegebied De Strook daarom op per fiets te komen.

Belangrijk: de coronaregels gelden nog steeds. Blijf thuis als je klachten hebt, houd 1,5 meter afstand en ga naar huis als het te druk wordt.

 

De verkeersmaatregelen houden in dat:

  • Als het daadwerkelijk te druk wordt, er eenrichtingsverkeer wordt ingesteld op de Nieuweweg tussen het Zandpad en de Herenweg (Breukeleveen), rijrichting vanaf de Herenweg naar het Zandpad.
  • Het toegestaan is te parkeren aan beide zijden van de Nieuweweg.
  • Er een omleidingsroute geldt vanaf het Zandpad via Maarssen-Dorp en Maarsseveensevaart.
  • Verkeersregelaars worden ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

Noot voor de redactie:

Mocht u naar aanleiding van dit persbericht vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Arno Zwaneveld, senior communicatieadviseur, tel. 06-20410718 of mail naar persvragen@stichtsevecht.nl.


Skip to content