Direct naar de content

Dierenambulancezorg in Stichtse Vecht overgenomen door Dierenambulance De Ronde Venen/Amstelland

De gemeente Stichtse Vecht en het Huisdierenmeldpunt Utrecht hebben na een aantal gesprekken besloten om per direct de samenwerking te beëindigen. Het Huisdierenmeldpunt Utrecht heeft zich ruim 2,5 jaar ingezet voor huis- en zwerfdieren in Stichtse Vecht en zo veel huisdiereigenaren blij gemaakt met het terugvinden van hun huisdieren. Ook hebben zwerfdieren via het Huisdierenmeldpunt de verzorging gekregen die zij nodig hadden. Aan deze samenwerking komt nu voortijdig een einde.

Het contract zou nog lopen tot 31 december 2019. De gemeente Stichtse Vecht is de dierenambulance De Ronde Venen / Amstelland erkentelijk dat zij bereid is om vanaf vandaag tot het einde van dit jaar de dienstverlening voor de dierenambulance over te nemen. Daarmee is de zorg en opvang van huis- en zwerfdieren in Stichtse Vecht gewaarborgd. In het najaar zal er een aanbesteding plaatsvinden voor de dierenambulancezorg in Stichtse Vecht vanaf 2020. 

Het alarmnummer van de Dierenambulance de Ronde Venen / Amstelland is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar onder nummer 06 53 31 55 57. Tussen 22:00 en 07:00 uur alleen voor spoedgevallen. Voor het opgeven van vermiste of gevonden huisdieren, kan voortaan gemaild worden met dierenambulancera@gmail.com.


Noot voor de redactie:

Mocht u naar aanleiding van dit persbericht vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Nathalie van Dijk, tel. (0346) 25 42 44. Of mail naar persvragen@stichtsevecht.nl