Direct naar de content

Digitale kerstwensboom van de kinderburgemeester

Welke wens win jij?

Het is bijna kerst en wat is er dan leuker dan elkaar kerstwensen te geven! Kinderburgmeester Mahdi en kinderadviseurs Nora, Lieke en Esther hebben een kerstactie gestart: een digitale kerstwensboom op hun Instagram en Facebook. De aangeboden wensen uit Stichtse Vecht hangen symbolisch in de digitale wensboom en deze kan je winnen!

Wat zijn de kerstwensen?

Er zijn allerlei leuke wensen aangeboden. Bijvoorbeeld vrijkaartjes voor Monkey Town Maarssen, een middag meehelpen tussen de kalfjes en vele andere dieren op boerderij de Bouwerij. Of met 2 personen gratis aan een taekwondo clinic meedoen bij sportschool Chung do Kwan. Of een bak-het-zelf pakket van het streekgebakje de Vechtse Kano.

Kinderburgemeester Mahdi: “We hebben deze kerstactie bedacht om iets voor elkaar te kunnen betekenen. Ik vind kerst de leukste tijd van het jaar en bij kerst horen cadeautjes, elkaar iets leuks gunnen en samen delen. Dat zijn deze kerstwensen! Iedereen mag meedoen, voor iedere wens.”

 

Hoe doe je mee?

  1. Volg de kinderburgemeester op Instagram (kinderburgemeester_sv) en Facebook (kinderburgemeester Stichtse Vecht)
  2. Bekijk de posts met wensen. Zet je naam onder de wens(en) die jij graag wilt winnen en noem de wens. Dan maak je al kans!
  3. Of stuur de kinderburgemeester een privé berichtje via Instagram of Facebook.

En deel het natuurlijk ook even met je vrienden!

 

Ook een wens sponsoren?

Er kunnen altijd meer wensen bij in de digitale kerstwensboom. Wil jij een wens sponsoren en in de boom erbij hangen? Stuur de kinderburgemeester een berichtje via Instagram of Facebook.

 

Bekendmaking winnaars

Je kunt deze hele week meedoen en kans maken op alle wensen. De winnaars krijgen op 29 december bericht!

 

Wensen in vervulling na de lockdown

Vanwege de coronamaatregelen kunnen de meeste wensen pas later in 2021 in vervulling gaan, ze blijven geldig.

 

Volg de kinderburgemeester op Instagram en Facebook

Gedurende het hele schooljaar organiseert de kinderburgemeester samen met zijn kinderadviseurs allerlei leuke activiteiten voor en door kinderen. Niets missen? Volg hem op Instagram en Facebook.

Afbeeldingen

  • kinderburgemeester Mahdi el Farissi, en kinderadviseurs Nora Houben, Esther Middelbos en Lieke Hoefakker