Direct naar de content

FC Utrecht en gemeente Stichtse Vecht versterken samenwerking

Ambassadeur van FC Utrecht Rob Zomer en wethouder Hetty Veneklaas van gemeente Stichtse Vecht spraken vandaag de intentie uit om meer te gaan samenwerken op maatschappelijk vlak. De al bestaande banden worden hiermee aangehaald en de samenwerking tussen de betaalde voetbalorganisatie en gemeente wordt versterkt. Rob overhandigde een vaantje en een shirt van FC Utrecht, met nummer 12 voor de ’12e man’. De gegraveerde glazen plaat volgt binnenkort.

Afgelopen seizoenen werkten de twee partijen al samen, maar door deze intentieverklaring wordt er alles aan gedaan meer binding te creëren. Zo zal FC Utrecht meer zichtbaar zijn in de gemeente en zullen er maatschappelijke activiteiten georganiseerd worden op locatie, met als hoofdthema’s de pijlers van FC Utrecht maatschappelijk: gezonde leefstijl bij kinderen en eenzaamheid onder ouderen.


Noot voor de redactie:

Mocht u naar aanleiding van dit persbericht vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Marga Buiter, tel. (0346) 25 42 67. Of mail naar persvragen@stichtsevecht.nl