Direct naar de content

Koninklijke Onderscheiding voor mevrouw Gijzen-Pauw uit Kockengen

Mevrouw J. (Sina) Gijzen-Pauw is vandaag onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje Nassau. Uit handen van burgemeester Ap Reinders ontving ze de bijbehorende versierselen. Mevrouw Gijzen was ruim dertig jaar vrijwilliger bij Zorggroep De Vechtstreek, locatie Overdorp in Kockengen. Daarnaast heeft ze zich ook twintig jaar ingezet als vrijwilliger voor de Bibliotheek in Kockengen.
 

Zorggroep De Vechtstreek, locatie Overdorp in Kockengen

Als vrijwilliger was mevrouw meerdere dagen in de week aanwezig om de koffierondes in de ochtend of de theerondes in de middag mogelijk te maken en hielp ze mee met de verzorging van  de broodmaaltijden. En als er een andere vrijwilliger uitviel, dan was zij altijd bereid om in te vallen. Met veel toewijding stond ze op allerlei momenten klaar voor de bewoners van Overdorp.

Bibliotheek Kockengen

Van 1988 tot 2006 was mevrouw vrijwilligster bij de Bibliotheek in Kockengen. Op iedere woensdagmiddag en vaak ook de vrijdagavonden was zij aanwezig om te helpen bij de uitleen en inname van de boeken.

Burgemeester Ap Reinders: “Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor onze samenleving en in onze gemeente. Op vrijwilligers zoals mevrouw Gijzen mogen we dan ook echt trots zijn. Haar grote inzet ten dienste van anderen heeft voor velen het verschil gemaakt” .

Helaas was mevrouw Gijzen door ziekte genoodzaakt om begin dit jaar te stoppen met haar vrijwilligersactiviteiten.

Bijlagen

Afbeeldingen

  • Mevrouw J. (Sina) Gijzen-Pauw en burgemeester Ap Reinders

Mocht u naar aanleiding van dit persbericht vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Judith Wildbret via 06 58 07 61 95 en  persvragen@stichtsevecht.nl.