Direct naar de content

Maatregelen chaletwoning Tienhoven opgeheven

Naar aanleiding van een explosie bij een chaletwoning in Tienhoven op zondag 3 juli jl. heeft de burgemeester verschillende maatregelen genomen in het belang van de veiligheid van bewoners en omwonenden en de handhaving van de openbare orde. Zo werd de chaletwoning op last van de burgemeester gesloten en werd cameratoezicht ingesteld. Omdat de veiligheid en de openbare orde op dit moment niet meer in gedrang zijn, kan het cameratoezicht worden opgeheven. De woningsluiting werd al eerder opgeheven.

Nieuwe huurder

De chaletwoning waar het cameratoezicht voor was ingesteld is verkocht, de bewoner is vertrokken en de nieuwe eigenaar zoekt nu een huurder. De camera is per 1 maart verwijderd.

Tips of vragen

Heb je informatie over de eerdere explosie? Neem dan contact op met de politie, via 0900-8844. Doe je dit liever anoniem? Dit kan via Meld Misdaad Anoniem (0800 7000).
Heb je vragen over de eerdere woningsluiting in Tienhoven, bel ons dan via 14 036 of stuur een mail naar veiligheid@stichtsevecht.nl.

Afbeeldingen

Mocht u naar aanleiding van dit persbericht vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Judith Wildbret via 06 58 07 61 95 enĀ persvragen@stichtsevecht.nl.