Direct naar de content

Stichtse Vecht start met inwonerspanel

Inwoners van Stichtse Vecht kunnen meepraten via een online inwonerspanel. Het inwonerspanel bestaat uit een groep inwoners uit Stichtse Vecht van 16 jaar of ouder die online vragenlijsten invullen. Via deze online vragenlijsten krijgt de gemeente snel een beeld van wat er leeft bij inwoners.

Het inwonerspanel gaat over actuele onderwerpen die met Stichtse Vecht te maken hebben. Bijvoorbeeld mobiliteit, leefomgeving en duurzaamheid.

Makkelijk meepraten
Wethouder Dick Polman: “Het inwonerspanel biedt de mogelijkheid voor inwoners om mee te kunnen praten over actuele onderwerpen. Makkelijk vanuit huis. De informatie uit het inwonerspanel willen we gebruiken om ons beleid te maken.”

Meer informatie en aanmelden kan via de website
Meedoen met de eerste vragenlijst en aanmelden voor het inwonerspanel kan via www.chkmkt.com/leefomgeving. De eerste vragenlijst is in te vullen van 21 november tot en met 11 december 2022. Invullen kost slechts 5 minuten. Onder de deelnemers worden elke vragenlijst vijf VVV-cadeaubonnen van € 20,- verloot.

Als 11 december voorbij is, kunnen inwoners zich voor de volgende vragenlijst aanmelden via www.stichtsevecht.nl/inwonerspanel. Op deze pagina is ook meer informatie te vinden en zijn na afloop van de vragenlijsten de resultaten terug te lezen.

Na aanmelding ontvangen deelnemers ongeveer vier keer per jaar automatisch een vragenlijst. Dit is de eerste keer dat het inwonerspanel wordt ingezet. Hierna wordt er gekeken wat er goed ging en wat er minder goed ging. Waar nodig worden aanpassingen gedaan.

Noot voor de redactie: als bijlage bijgevoegd het logo van het inwonerspanel.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit persbericht bel dan met Hugo Zelders, tel. 06 – 58 07 61 00 of mail naar persvragen@stichtsevecht.nl.